Verhuizen naar uw nieuwe woning

VerhuizenEen verhuizing kan vele redenen hebben. Soms is het een leuke reden zoals een nieuwe aanwinst van het gezin waarvoor een groter huis nodig is. Soms een minder leuke reden zoals een woningontruiming bij een overlijden. Spullen verhuizen blijft een uitdaging. Daarnaast kan verhuizen flink in de kosten lopen, maar het hoeft niet. Wat is een goedkoop verhuisbedrijf? Waar vind ik de goedkoopste verhuisdozen? Wij helpen u een stuk in de goede richting.

Zelf verhuizen

U kunt ervoor kiezen om de verhuizing zelf te voltrekken. Dit kost u meer moeite, maar het is een goedkope manier van verhuizen. Echter zorgt dit er wel voor dat de woningontruiming een langdurig proces wordt. De spullen moeten misschien naar verschillende plaatsen en het is een hele klus om dit zelf te doen. Besluit u het toch zelf te doen? Dan staan hieronder een aantal dingen opgenoemd waarmee u rekening moet houden.

  • Een bus huren. Tenzij u zelf een bus heeft die groot genoeg is om alle spullen mee te verhuizen, zal u er één moeten huren. Voor een bus van 27 kubieke meter betaalt u tussen de 25 en 40 euro per uur. Hier past de inboedel van ongeveer 2 mensen in.
  • Een verhuislift huren. Heeft u te maken met een woning die hooggelegen is? Dan heeft u een verhuislift nodig. Deze kost zo’n 45 á 60 euro per uur met een verhuizer erbij. Vaak gaat er een verhuizer mee met de lift omdat het niet verstandig is om zonder enige kennis, te werken met deze apparatuur. De verhuizer zorgt ervoor dat er niets beschadigd raakt. Zowel uw meubels als de verhuislift niet.
  • U kunt het beste zelf inschatten hoeveel u er nodig heeft. Als u ruim van tevoren begint met inruimen kunt u er in eerste instantie wat minder nemen en kijken hoe ver u komt. Zo zit u niet met een overschot aan dozen. Verhuisdozen kosten tussen de 0,50 cent en 1,50 euro per doos. Dit is een huurprijs. Dit is de goedkoopste manier om verhuisdozen te regelen.

Verhuisbedrijf inschakelen

Bij een verhuisbedrijf wordt uw woningontruiming of verhuizing snel en professioneel behandeld. Dit zorgt ervoor dat er bij u stress wordt weggenomen. Ook een uitbestede verhuizing, kan een goedkope verhuizing zijn. De verhuizers maken het grootste verschil in kosten. Deze kosten tussen de 25 en 45 euro per uur, per verhuizer. Verder moet u rekening houden met dezelfde kosten als bij een verhuizing waarin u alles zelf doet. Als u kiest voor het inhuren van professionele verhuizers, gaat de verhuizing sneller. Hierdoor hoeft u de apparatuur minder lang te huren. Dit scheelt dan juist weer in de kosten. Een punt waar u op kunt letten bij het inhuren van een verhuisservice is dat u als u bijvoorbeeld van Amsterdam naar Rotterdam gaat verhuizen, u een verhuisbedrijf in Rotterdam aanneemt voor de verhuizing. Zij zijn namelijk bekend in de stad van bestemming en weten bijvoorbeeld waar ze het beste kunnen parkeren. Met deze informatie kunt u ervoor te zorgen dat u een goedkope verhuizing heeft op de manier die op uw wensen aansluit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *